Passa al contingut principal

Lo més destacat del Showcase Spring 2022 de 505 Games.

Continua l'aposta de la indústria dels videojocs per oferir informació de primera mà amb els esdeveniments a través de les nostres pantalles. La cancel·lació i més que probable desaparició del E3 ha fet que més companyies i desenvolupadores facen el pas cap al format digital.

Aquest és el cas de 505 Games que fa només uns dies va iniciar-se en el format estil E3 que ja han fet altres companyies com Xbox, PlayStation, Cd Project Red entre molts d'altres.

Una conferència que ha mostrat el que està per vindre, actualitzacions i una vista prèvia del que la companyia aviat distribuirà i que ja havíem sentit parlar-ne a esdeveniments com el Tokio Games Show i E3. 

RPG tàctics, fantasia, mitologia, supervivència, acció i plataformes... curt però ampli ventall d'estils i gènere. I els presentats han estat:

- Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes per a 2023. La preqüela Eiyuden Chronicle: Rising es troba actualment al Xbox Game Pass.l
- Acció i supervivència en primera persona amb Among the Trolls de Forbidden Studios 
-  RPG d'acció i exploració, Stray Blade de Pont Blank Games per a 2023
- Aventura tàctica postapocalíptica, Miasma Chronicles per a 2023

Estem en mesos plens d'esdeveniments i presentacions claus per a la Indústria dels Videojocs que ens mostraran els seus fulls de ruta per tancar el 2022 i encetar el nou any amb noves propostes, compres, accessoris i molt més!

Recupera ací la conferència del 505 Games Showcase Spring 2022